Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι υπηρεσίες music streaming οδηγούν τα κέρδη της βιομηχανίας

*
Οι υπηρεσίες music streaming κυριαρχούν εδώ και πολλά χρόνια στις Η.Π.Α. Με βάση τα στατιστικά που είχαν δημοσιευτεί το περασμένο φθινόπωρο, το streaming ήταν υπεύθυνο για το 75% των κερδών της βιομηχανίας μουσικής στη χώρα. Επιπλέον, σύμφωνα με το 2019 IFPI Global Music Report τα έσοδα από το streaming αυξήθηκαν κατά 34% και αντιστοιχούν στο 47% των εσόδων της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα συνολικά έσοδα της μουσικής βιομηχανίας ανήλθαν σε $19,1 δισ. και οι πωλήσεις φυσικών αντιτύπων αυξήθηκαν κατά μόλις 10% μέσα στο 2018. Πάντως πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που ο τομέας αυτός σημειώνει αύξηση. Από την άλλη οι συνδρομές σε σχετικές υπηρεσίες αυξήθηκαν κατά 32,9% και στο τέλος του 2018, υπήρχαν 255 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*